Τεράστιες μεταλλικές σφαίρες στον ISS και την Ανταρκτική
Το STS-122 (Space Transportation System= διαστημικό σύστημα μεταφορών) ήταν ο κωδικός για την 24η αποστολή διαστημικού λεωφορείου της NASA που είχε προγραμματιστεί για την 6η Δεκεμβρίου 2007 για την παράδοση της ευρωπαϊκής μονάδας Columbus στον διεθνή διαστημικό σταθμό (ISS) και την επαναφορά του αστροναύτη Daniel Tani της αποστολής Expedition 16 στη Γη.Λόγω βλάβης των αισθητήρων ECO, η έναρξη αναβλήθηκε ως τις 9 Δεκεμβρίου, αλλά και τότε οι αισθητήρες παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα, και η εκτόξευση έγινε μετά από εντατικές εργασίες επισκευής στις 7 Φεβρουαρίου 2008.
Εκείνη ακριβώς την ημέρα, οι αστροναύτες αντιλήφθηκαν ένα παράξενο σφαιρικό αντικείμενο να βρίσκεται κοντά στο σταθμό.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε την εμφάνισή του… Η ίδια –πιθανότατα- τεραστίων διαστάσεων γκρίζα σφαίρα σε μέγεθος Σελήνης –και μαζί της άλλες επτά παρόμοιες!- είχε «συνοδεύσει» το διαστημικό λεωφορείο «Atlantis» κατά την πτήση του στις 20 Σεπτεμβρίου 2006.
Μάλιστα, είχε φανεί σε ζωντανή μετάδοση του CNN, που είχε ανακοινώσει δημόσια ότι η προσγείωση θα καθυστερούσε λόγω της παρουσίας αυτών των UFO!
Πολλοί πίστεψαν ότι στις εικόνες απεικονιζόταν η Σελήνη. Όμως, αυτό το είδος ομίχλης γύρω από τη φαινομενικά μεταλλική σφαίρα, κατέρριπτε αυτό το ενδεχόμενο.
Αν ήταν η Σελήνη, θα φαινόταν ολοκάθαρη και «νεταρισμένη», όπως άλλωστε και η Γη. Το βίντεο που ακολουθεί, προβλήθηκε από τη NASA σε απευθείας μετάδοση.
Αρκετά χρόνια μετά, στις 11 Αυγούστου φέτος, ένα παρόμοιο σφαιρικό αντικείμενο καταγράφεται από τις webcam της Ανταρκτικής πάνω από τον σταθμό Neumayer. Δείτε τις εικόνες: Disclose.tv – Mystery Object Neumayer Station 8/11/13 ~ UFO~ NIBIRU~ OVNI~
Τι σημαίνει η παρουσία των γιγαντιαίων αυτών σφαιρών σε μικρή απόσταση από τη Γη;
Πρόκειται για γήινη τεχνολογία κάποιας από τις υπερδυνάμεις που δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη;
Ή, μήπως, «κάποιοι» παρακολουθούν διακριτικά τις επιστημονικές δραστηριότητες της ανθρώπινης φυλής;
Κι αν ναι, για ποιο λόγο και τι σκοπό έχουν;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου