Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Έρχεται η συντέλεια; Ο Ήλιος άρχισε να ... σβήνει!


sunn1 355 355
Δύο τεράστιες μαύρες τρύπες εντόπισε η ΝΑΣΑ κοντά στους πόλους του Ήλιου που όσο και αν ακούγεται απίστευτο φαίνεται να χάνει το φως του!
Όχι, το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο, ήδη από το 1973 έγιναν ανάλογες παρατηρήσεις, αυτές οι μαύρες κηλίδες στην επιφάνεια του Ήλιου εμφανίστηκαν από τότε και άλλες φορές, όμως οι νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Πρωτοχρονιά του 2015 αλλάζουν πολλά δεδομένα.
Το ειδικό τηλεσκόπιο που παρακολουθεί τη δραστηριότητα του Ήλιου έστειλε εικόνες που δείχνουν δυο μεγάλα μαύρα σημεία στην επιφάνεια του πλανήτη.
Η μια είναι κοντά στον βόρειο πόλο, η μικρότερη, και η δεύτερη καλύπτει σχεδόν όλο τον νότιο πόλο του Ήλιου. Ουσιαστικά και οι δύο "μαύρες τρύπες" μαζί καλύπτουν το 10% του Ήλιου.
Το φαινόμενο πάντως δεν έχει ερευνηθεί πλήρως. Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακριβώς γιατί συμβαίνει και κυρίως ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις του στη Γη...
Πηγη DAILYMAIL

Όπως έχει επισημανθεί από τον κ. Λιακόπουλο πάρα πολλές φορές το λεγόμενο φλας του ήλιου είναι προφητευμένο και πρόκειται να συμβεί:
"Πράγματι, τον τελευταίο καιρό, η ηλιακή δραστηριότητα είναι πιο έντονη από ό, τι τα τελευταία χρόνια. Η δραστηριότητά αυτή είναι σε επίπεδα ρεκόρ και πλησιάζει την κατάσταση επικινδυνότητας για τη Γη. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε γραπτά στοιχεία για περιοδικά φαινόμενα της τάξεως των χιλιάδων ετών, ή και αν τα έχουμε δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να τα διακρίνουμε.
Οι σιβυλλικές προφητείες όμως των «χάλκινων βιβλίων», αλλά και οι προφητείες του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού και του γέροντος Παϊσίου, μιλούν για κάτι που θα γίνει εντελώς ξαφνικά και θα είναι τόσο δραστικό που θα αλλάξει τα πάντα.
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:
-Θα γίνει ξαφνικά, γι' αυτό να έχετε ένα σακί σιτάρι κρεμασμένο στην πόρτα. Να θυμηθείτε να το πάρετε για να φάνε τα παιδιά σας."
-Να παρακαλάτε να είναι μέρα και όχι νύχτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας.
-Αν κανείς κρυφτεί πίσω από την πόρτα, θα γλιτώσει. Θα είναι ξαφνικό.
-Κρυφτείτε κοντά στην πόρτα ή στην πλάκα. Θα είναι γρήγορο.
Γέρων Παϊσιος
Θα έρθει στιγμή που θα κοπούν ταυτόχρονα και το φως και το νερό και το τηλέφωνο και όλοι θα βγουν στους δρόμους και θα ρωτούν να μάθουν τι έγινε και απάντηση δεν θα παίρνουν.
Αυτή είναι η σημαντικότερη ίσως προφητεία του γέροντος Παϊσίου, αλλά λίγοι μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν την ύψιστη σημασία της.
Είναι προφανές ότι ο Γέροντας μιλούσε για τη στιγμή που θα κοπεί το ρεύμα σε όλο τον πλανήτη ταυτόχρονα. Είναι μία συγκλονιστική προφητική μαρτυρία για τη στιγμή που κάθε συσκευή θα πάψει να λειτουργεί γιατί θα καταστραφεί, κάθε νοσοκομείο θα πάψει να μπορεί να θεραπεύει τους ασθενείς του και κάθε αυτοκίνητο θα σταματήσει στη μέση του δρόμου και κάθε πλοίο θα σταματήσει στη μέση του ωκεανού και κάθε αεροπλάνο θα πέσει στη Γη και κάθε τηλέφωνο θα νεκρωθεί και κάθε γεννήτρια θα παυθεί και το ραδιόφωνο βουβαθεί και ο σύγχρονος οικιακός θεός, η τηλεόραση θα μείνει μαύρη και σκοτεινή για πάντα και η προπαγάνδα του Διαβόλου θα σταματήσει.
Και μέσα στο μεγάλο χαμό και τις πυρκαγιές που θα έχουν ξεσπάσει από τα βραχυκυκλώματα, δεν θα ακούγεται τίποτε και μια μεγάλη σιωπή θα πέσει σε όλο τον κόσμο, που δεν θα θέλει να πιστέψει το τι έγινε και δεν θα θέλει να δεχθεί ότι η ζωή που ήξερε τελείωσε και τότε κάποιοι θα σκεφθούν αυτούς που νόμισαν ότι εξασφαλίζοντας πλούτη σ΄αυτόν τον κόσμο, τα είχαν όλα."

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου