Δύσκολες είναι οι ώρες που περνάμε, όταν προσπαθούμε να σερβίρουμε παγωτό στους καλεσμένους μας και πονάει το χέρι μας, ώσπου να καταφέρουμε να βγάλουμε μία μπάλα παγωτό, καθώς ο παγωμένος αέρας που έρχεται σε άμεση επαφή με το κουτί παγωτού, κάνει το παγωτό να σκληρύνει και να γίνει σαν «πέτρα».
Υπάρχει, όμως, ένα κόλπο με το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε το παγωτό μαλακό μέσα στην κατάψυξη.
Σύμφωνα με το κόλπο αυτό:
- Τοποθετούμε το κουτί του παγωτού μέσα σε ένα πλαστικό αεροστεγές σακουλάκι
- Αφαιρούμε όσο περισσότερο αέρα μπορούμε από το σακουλάκι
- Κλείνουμε το πλαστικό φερμουάρ
- Τοποθετούμε στην κατάψυξη
Πηγή: http://www.fimes.gr/2014/07/pagoto-malako-katapsyksi/#ixzz39aVF31Tf
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου