Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ; - ΟΙ ΠΑΠΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!




Όταν η πρώτη παραίτηση ενός Πάπα σε 600 χρόνια συμπίπτει με την κυκλοφορία ενός βιβλίου για έναν Πάπα που παραιτείται, το αποτέλεσμα είναι η θέση ενός μπεστ-σέλερ για έναν συγγραφέα.
Ή, πιο συγκεκριμένα, οι συγγραφείς, όπως ο Tom Horn και ο Chris Putnam σε συνδυασμό με την πένα του "Petrus Romanus," (Πέτρος ο Ρωμαίος) μια εξαντλητική και σε μεγάλο βαθμό τεκμηριωμένη ματιά στην μυστηριώδη «προφητεία του Αγίου Μαλαχία," ενός ιρλανδού ιερέα του 12ου αιώνα.
"Το « Petrus Romanus » τους τελευταίους δύο μήνες έχει καλύτερες πωλήσεις από ό, τι πέρυσι », λέει ο Horn.
Η εκπληκτική παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου όχι μόνο δημιούργησε μια θύελλα της κάλυψης των μέσων ενημέρωσης, αλλά και οδήγησε τις Χριστιανικές ραδιοφωνικές εκπομπές και δημοσιεύσεις να επικεντρωθούν στην ίντριγκα του Βατικανού. Ο Horn και ο Putnam έχουν πλημμυρίσει με αιτήματα των μέσων ενημέρωσης.
Τώρα, οι δύο έχουν δημιουργήσει ένα νέο βιβλίο, το «Exo-Vaticana:. O Petrus Romanus, το Project Lucifer, και το εκπληκτικό Εξω-Θεολογικό σχέδιο του Βατικανού για την άφιξη του εξωγήινου Σωτήρα" Με έναν τέτοιο υπότιτλο ο Horn ήξερε ότι θα κινούσε την περιέργεια στους αναγνώστες, και το κοινό από τις πωλήσεις του "Petrus Romanus" και θα εξασφάλιζαν ακόμα ενα μπεστ σέλερ.
"Πέρυσι κάναμε την παρουσίαση του «Petrus Romanus» και περισσότεροι επισκέπτες ενδιαφέρονται για την σύνδεση του Βατικανού με τους εξωγήινους», λέει ο Χορν.
Η συγκλονιστική παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου στις αρχές του 2013 έκανε τους συγγραφείς να φαίνεται ότι έχουν εμπιστευτικές πληροφορίες που κανένας άλλος δεν είχε.
«Ήμασταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Δεν είμαι προφήτης,« λέει ο Χορν, «Είχαμε προειδοποιήσει τους ανθρώπους με το προγενέστερο βιβλίο για το γεγονός ότι δραματικά πράγματα επρόκειτο να βγούν από το Βατικανό, και να που είχαμε δίκιο.
Το "Petrus Romanus"
Ολόκληρο το σχέδιο και οι πραγματικοι λόγοι της εμφάνισης των δήθεν εξωγήινων αποκαλύπτονται με ακριβείς λεπτομέρειες μόνο μέσα στο βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου το "4ο σενάριο".

ΠΗΓΗ : ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ; - ΟΙ ΠΑΠΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!! http://periergaa.blogspot.com/2013/05/blog-post_666.html#ixzz39mkPARiy
Follow us: PERIERGAA on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου