Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Υποδοχή ηρώων και... πάρτι στο Αρακαζού







Τετάρτη 25/06/2014
Με αψίδα νερού υποδέχτηκαν το αεροπλάνο της ελληνικής αποστολής στο Αρακαζού μετά την επιστροφή από τη Φορταλέσα με την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ.
Σαν ήρωες υποδέχτηκαν στο Αρακαζού την ελληνική αποστολή. Το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα έφτασε αργά το βράδυ (ξημερώματα ώρα Ελλάδος) στην πόλη-ορμητήριο της Εθνικής σε αυτό το Μουντιάλ και προς έκπληξη της «γαλανόλευκης» δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν τη γνωστή αψίδα νερού καλωσορίζοντας τους Έλληνες μετά τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου (φωτο από Globoesporte).

Δεν τελείωσαν, εκεί, ωστόσο, οι εορτασμοί, καθώς θερμή ήταν η υποδοχή στην Εθνική και όταν έφτασε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει, καθώς οι ντόπιοι έχουν «αγκαλιάσει» την ελληνική ομάδα σαν δική τους και αποθέωσαν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Οι διεθνείς έδειχναν να το απολαμβάνουν και μάλιστα-σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ-ο Κώστας Μανωλάς και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα πάνω στους πανηγυρισμούς.

Σύντομα, πάντως, το γλέντι σταμάτησε και οι κατάκοποι διεθνείς πήγαν να ξεκουραστούν, αφού ακολουθεί ο νοκ άουτ αγώνας της Κυριακής με την Κόστα Ρίκα (23:00). Για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου και χαλαρή προπόνηση. Σε αυτή θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Ορέστη Καρνέζη, που έχει πολλές πιθανότητες να παίξει κανονικά την Κυριακή παρά το πρόβλημα που παρουσίασε στη μέση του. Αντίθετα, δεν έχει πολλές ελπίδες ο Παναγιώτης Κονέ, που αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου