Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Το μυστικό όπλο των Ουκρανών που αυτομόλησε στη Ρωσία: Δελφίνια -δολοφόνοι που «φυτεύουν» και βόμβες



Στα όρια της παράνοιας φθάνουν απ'ότι φαίνεται τα στρατιωτικά επιτελεία από την φιλοδοξία τους να δημιουργήσουν τα τέλεια όπλα και τα δελφίνια κατάσκοποι φαίνεται πως ανήκουν σε ένα από αυτά.
Όπως αναφέρει η dailymail, τα δελφίνια αυτά είναι άρτια εκπαιδευμένα και μπορούν να φυτεύουν βόμβες, ακόμη και να επιτίθενται σε δύτες με μαχαίρια τοποθετημένα στα κεφάλια τους.
Η ύπαρξη αυτής της μυστικής μονάδας χρονολογείται στη δεκαετία του 1970 και την εποχή της ΕΣΣΔ, ωστόσο, μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ η επίλεκτη αυτή μονάδα παρέμεινε υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας.
Ωστόσο, μετά το ξέσπασμα της κρίσης στην Κριμαία και την κατάληψη της χερσονήσου από ρωσικές ειδικές δυνάμεις οι επίλεκτοι αυτοί στρατιώτες περνούν στα χέρια των Ρώσων.
Το πρακτορείο Ria Novosti, μάλιστα, ανακοίνωσε με στόμφο την «αυτομόληση» της ειδικά εκπαιδευμένης αυτής μονάδας στη Ρωσία.
Στην παρούσα φάση αναφέρεται ότι οι μηχανικοί αναπτύσσουν νέα προγράμματα ώστε τα δελφίνια να χρησιμοποιηθούν πιο αποτελεσματικά σε υποβρύχιες επιχειρήσεις, ενώ, προσπαθούν να μετατρέψουν τα σόναρ των δελφινιών ώστε να εντοπίζουν ακόμη και υποβρύχια.
Ωστόσο, τα δελφίνια αυτά παρά το γεγονός ότι είναι πιστοί πράκτορες έχουν κάνει και αρκετές αταξίες. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι το περασμένο έτος πέντε από αυτά πήραν άδεια από τη σημαία για να εγκαταλείψουν την Μαύρη Θάλασσα και βέβαια να ψάξουν να βρουν τον... έρωτα.
Γύρισαν, πάντως, μετά από μία περίπου εβδομάδα.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου