Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Οι Εξωγήινες Φυλές / The Extraterrestrial Races

Οι Εξωγήινες Φυλές / The Extraterrestrial Races


ΓΚΡΙΖΟΙ (GREYS ή κατ' άλλους GRAYS)
Μικρά ανθρωπόμορφα νεο-σαυροειδή. Προέρχονται απο τον αστερισμό Zeta Reticuli. Τρέφονται με ανθρώπινα κ ζωικά ζωτικά υγρά. Ο εγκέφαλος τους καταλαμβάνει διπλάσιο όγκο απο τον ανθρώπινο. Είναι τηλεπαθητικά όντα. Δεν έχουν αναπαραγωγικό σύστημα, ο τρόπος που πολλαπλασιάζονται είναι η κλωνοποίηση
Η γενικευμένη κλωνοποίηση τους έκανε αδύναμους και εκείνοι προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους για να διαιωνίσουν το είδος τους.
Έχουν διαδραματίσει ρόλο στην διαφοροποίηση της ανθρώπινης γενετικής σε βάθος χιλιάδων χρόνων. Φαίνεται ότι ίσως προσπαθούν να διασταυρώσουν το είδος τους με το ανθρώπινο με στόχο να κατασκευάσουν μια "μεικτή φυλή".
Εμφανίζονται χωρίς συναισθήματα (άλλο site τους παρουσιάζει χωρίς ψυχή). Οι γκρίζοι είναι υπηρέτες ενός ανωτέρου είδους, εκείνου των...Ερπετοειδών (Reptillians), στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Δρακονιανοί.
Συμφώνα με αναφορά της κυβέρνησης των ΗΠΑ μεταξύ άλλων αναφέρονται:
Οι Γκρίζοι παρουσιάζονται ως τυχοδιώκτες προσφέροντας την ανεπτυγμένη τους τεχνολογία με αντάλλαγμα πράγματα που απαιτούν.
1. Ότι οι Γκρίζοι διατηρούν υπόγεια βάση στη Σελήνη
2. Ότι η τεχνολογία εξελίχτηκε αστραπιαία κυρίως στην κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών μετά απο τα ταξίδια του ανθρώπου στη Σελήνη
Είναι ειδικοί στην χειραγώγηση του ανθρώπινου σώματος και μυαλού. Χρειάζονται αίμα κ άλλα βιολογικά υγρά για να επιβιώσουν.
Απαγάγουν ανθρώπους κ ζώα με στόχο να μελετήσουν τη γενετική τους ή να αποκτήσουν αυτά τα υγρά.
ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ (REPTILIANS, DRAKONIANS, ALPHA-DRACONIANS)
Προέρχονται απο το άστρο Alpha Draconis (ή κ απο άλλους αστερισμούς). Με γενετική παρόμοια με εκείνη των ερπετών, είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένες οντότητες άλλα θεωρούνται εχθρικές και επικίνδυνες αφού θερούν τους ανθρώπους σαν ένα εξ' ολοκλήρου κατώτερο είδος.
Μας αντιλαμβάνονται όπως εμείς παρατηρούμε ένα κοπάδι βοοειδή. Τα ερπετοειδή είναι σαρκοφάγα ως προς το ανθρώπινο είδος. Οι γκρίζοι εργάζονται εκ μέρους τους καθώς δεν επιθυμούν να φανερωθούν.
Ανθρωπινοί Τύποι εξωγήινων (HUMAN TYPE ALIENS)
Τύπος Α. Έχουν γενετική βάση παρεμφερή με την ανθρώπινη. Αυτές οι οντότητες έχουν απαχτεί απο τους Γκρίζους ή είναι απόγονοι των απαχθέντων και έχουν εκπαιδευτεί ως υπηρέτες τους.
Τύπος Β. PLEIDEANS (ή PLEADIANS ή PLEADEANS PLEIADIANS PLEIADEANS ή PLEDIANS). Και εκείνοι έχουν παρόμοια γενετική. Προέρχονται απο τις Πλειάδες και είναι ξανθοί ή σε μερικές περιπτώσεις καστανοί με λευκόχρωμο δέρμα. Αποκαλούνται και Nordics, λόγω της ομοιότητας τους με τους κατοίκους των Σκανδιναβικών χωρών.
Προέρχονται απο τον πλανήτη Taygeta του αστερισμού των Πλειάδων και άλλων αστρικών συστημάτων όπως των Hyades και του Vega, τα οποία αποίκησαν ως πρόσφυγες εκδιωκόμενοι απο τον τόπο καταγωγής τους τον αστερισμό Lyra. Εκδιώχτηκαν αφού δεχτήκαν επίθεση απο τα ερπετοειδή στους περίφημους Lyran Wars.
Oι Pleiadeans είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένοι, πνευματικοί, καλοπροαίρετοι και έχοντας συγγένεια αίματος με τους ανθρώπους. Κάποια στιγμή είχαν προσφέρει την βοήθεια τους στους ηγέτες της γης άλλα απορρύφθηκε, έτσι είναι κάπως πιο αποστασιοποιημένοι τώρα.
Αυτοί οι εξωγήινοι λέγεται ότι είναι οι πρόγονοι της ανθρωπότητας.
Επισημαίνεται ότι η περιοχή του αστερισμού Lyra, αποτελεί και εκείνη πεδίο μάχης μεταξύ των ερπετοειδών, των Γκρίζων και των ανθρώπων.
Τύπος C. Πολύ λίγα είναι γνωστά για αυτούς. Εικάζεται ότι είναι άλλο ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο, πνευματικό και καλοπροαίρετο είδος προς το ανθρώπινο. Προέρχονται απο τον Σείριο (αν ανατρέξετε στις εκπομπές του Λιακόπουλου θα δείτε ορισμένα βιβλία που αναφέρουν ότι οι Έλληνες προέρχονται απο τον Σείριο). Δεν φαίνεται να είναι αναμεμειγμένοι με τα συμβάντα στη γη αυτόν τον καιρό εκτός απο το ότι ενδιαφέρονται για το Σενάριο των Γκρίζων. Ίσως επιθυμούν να βοηθήσουν το ανθρώπινο γένος.
Υπάρχουν και άλλοι τύποι ανθρώπινων εξωγήινων πνευματικά ανεπτυγμένοι που είναι σε γνώση της κατάστασης στη γη και εξετάζουν μεθόδους δράσης. Εκείνοι προέρχονται απο τους αστερισμούς του Αρκτούρου και του Vega.
Συμφώνα με άλλο άρθρο στο ίδιο site οι τύποι οριοθετούνται με βάση την αποικία, του Σειρίου, των Πλειάδων και του Ωρίωνα.
Τους χωρίζει βάσει των χρωμάτων μαλλιών τους, σε ξανθούς (απο τις Πλειάδες), κοκκινομάλληδες (απο τον Ωρίωνα) και μελαχρινούς (απο τον Σείριο!).
ΕΛΣ (ELS)
Γίγαντες, γνωστοί κ ως Τιτάνες. Μπορεί να προέρχονται απο τον αστερισμό του Ωρίωνα...
Το "Βιβλίο του Ενώχ" απο τους πάπυρους της νεκρής θάλασσας περιγράφει πως εκείνοι παντρεύτηκαν γήινες γυναίκες οι όποιες γέννησαν γίγαντες 1500 μέτρων ύψους. Μπορεί να βοήθησαν για να χτιστούν οι πυραμίδες..
Γίνεται αναφορά στην μάχη των Ολυμπίων θέων με τους Els, δίνεται ως πρωτεύουσα των διαβολικών αυτών πλασμάτων μια πόλη της Σκωτίας..
Σχετίζει τις πρώτες πρακτικές της Μασονίας με τους απογόνους τους...
Επισημαίνει τη δυνατότητα τους με κάποιες τελετουργίες να μεταμορφώνονται σε ζώα (shapeshifter)..
Έχοντας συντριβεί αυτοί οι "διάβολοι" όπως τους αναφέρει φυλακιστήκαν υπόγεια στη Thule της Σκωτίας. Η Σκωτία ήταν γνωστή ως η γη των νεκρών ή του Άδη.
Οι "Fallen" αναδιοργανώνονται και ετοιμάζουν την επίθεση τους..
H θερμοκρασία του σώματος τους είναι χαμηλή, έτσι τα όπλα "φωτιάς" μπορεί να φάνουν πολύ αποτελεσματικά κ θανάσιμα για αυτό το είδος κάτω απο συνθήκες μάχης. Ζουν κρυμμένοι μέσα στη γη σε μεγάλες σπηλιές.
Η Κληρονομία Αίματος των Ερπετοειδών (THE REPTILIAN BLOOD LEGACY)
Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί τον όρο "σατανικά όντα" περιγράφοντας ένα σύστημα τελετουργίας και βασανιστηρίων.
Αυτά τα όντα πίνουν το αίμα της εμμηνόρροιας των γυναικών επειδή χρειάζονται αίμα για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε αυτή τη διάσταση και επειδή πίνουν τη ζωτική ενέργεια (life-force) του ατόμου.
Ο γυναικείος εμμηνορροϊκός κύκλος λέει ότι κυβερνάται απο τους κύκλους της Σελήνης και ότι το αίμα περιέχει αυτήν την ενέργεια. Τα συστατικά του υποτίθεται ότι προσφέρουν μακροζωία. Στην Ινδία αποκαλείται σάμα και στην Ελλάδα αμβροσία.
Στη συνέχεια συνδέει τις σαφηνιστικές τελετές με αυτά τα όντα λέγοντας ότι αυτές οι αηδιαστικές τελετές αφορούν τη χειραγώγηση της ενέργειας και της συνείδησης. Δημιουργούν ένα ενεργειακό πεδίο, μια συχνότητα δόνησης που συνδέει τη συνείδηση των συμμετεχόντων, με τα ερπετοειδή και άλλα όντα της κατώτερης 4ης διάστασης. Αυτή είναι γνωστή ως κατώτερο αστρικό σε πολλούς ανθρώπους, αντιστοιχώντας σε αισθήματα χαμηλής δονητικής συχνότητας όπως φόβος, τύψεις, μισός κ.ο.κ. Η αφετηρία των τελετουργικών αυτών τοποθετείται στα αρχαία χρόνια και όταν συμβαίνει λέγεται ότι επηρεάζεται το μαγνητικό πεδίο της γης.
Λέει ότι οι σατανιστές ίσως είναι ερπετοειδή με μανδύα ανθρώπινης μορφής. Θέλουν να λατρεύουν κ να συνδέονται με τους κυριάρχους των ερπετών, να πίνουν τη ζωτική ενέργεια των θυμάτων τους και να παρέχουν ενέργεια στα ερπετοειδή τα οποία εμφανίζεται να "τρέφονται" απο τα ανθρώπινα συναισθήματα και κυρίως το φόβο. Για τις τελετές προτιμούν τη νύχτα γιατί τότε το μαγνητικό πεδίο είναι περισσότερο σταθερό. Γενικότερα, περισσότερο σταθερό φαίνεται να είναι στις ολικές εκλείψεις.
-τους ΓΚΡΙΖΟΥΣ:
Αναφέρεται ότι έχουν συνάψει μυστική συμφωνία με την κυβέρνηση των Η.Π.Α.
-τους PLEIADEANS:
Ισχυρίζονται ότι η τεχνολογία τους ξεπέρνα την ανθρώπινη κατά 3000 χρόνια.
ΖΟΜΠΥ (ZOMBIES)
Άνθρωποι με εξωγήινες εμφυτεύσεις εγκεφάλου προγραμματισμένοι να βοηθήσουν στην εξόντωση της ανθρωπότητας στο ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ (ARCTURIANS)
Είναι ένας απο τους περισσότερο εξελιγμένους εξωγήινους πολιτισμούς του γαλαξία μας.
Είναι 5ης διάστασης πολιτισμός ο οποίος στην πραγματικότητα είναι το πρότυπο της γης του μέλλοντος. Η ενέργεια του δρα σαν συναισθηματική, διανοητική κ πνευματική θεραπεία της ανθρωπότητας. Αποτελεί επίσης μια ενεργειακή πύλη την οποία διαβαίνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του θανάτου κ της μετενσάρκωσης.
Οι αρκτούριοι διδάσκουν ότι το καθοριστικό στοιχείο για να μπορέσει να ζήσει κάποιος στην 5η διάσταση είναι η αγάπη. Ταξιδεύουν με τα ιστιοπλοΐα τους στο σύμπαν, διαθέτουν μερικά απο τα πιο εξελιγμένα σε ολόκληρο το γαλαξία. Ένας απο τους λογούς για το ότι στη γη δεν έχουν επιτεθεί πολεμοχαρείς αρνητικοί εξωγήινοι είναι ότι φοβούνται αυτά τα υπερεξοπλισμένα ιστιοπλοΐα των αρκτουρίων.
Αναφέρεται επίσης ότι ένα απο τα ιστιοπλοΐα τα οποία είναι σε τροχιά γύρω απο τη γη, ονομάζεται Αθηνά (Starship Athena), έχοντας το όνομα της ελληνίδας θέας.
Η κοινωνία των αρκτουρίων κυβερνάται απο τους πρεσβύτερους (elders).
Η υπερανεπτυγμένη πνευματική τους φύση τους βοηθά να μην γερνούν, έχοντας την ικανότητα να μην υπακούουν στους κανόνες του χωροχρόνου. Τερματίζουν τη ζωή όταν το συμβόλαιο που είχε κανονιστεί, λήξει. Δεν υπάρχει καμία ασθένεια στον Αρκτούρο, έχουν εξαφανιστεί όλες αιώνες πριν.
CETIANS (ή TAU CETIANS)
Μια ανθρώπινη φυλή έγχρωμων ανθρώπων. Ζουν στον Tau Ceti και στο Epsilon Eridani, λέγεται ότι είναι σύμμαχοι των Pleiadeans (οι οποίοι συμφώνα με αυτούς που έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους έχουν σχηματίσει Συνομοσπονδία μαζί με τους Vegans, τους Ummites και άλλους). Η συμμαχία των ανωτέρων φυλών βασίζεται στην επιθυμία τους για κοινή άμυνα απέναντι στην επιδρομή των ερπετοειδών.
CHAMELEON
Ερπετοειδή γενετικά τροποποιημένα ώστε να εμφανίζονται ως άνθρωποι. Επίσης, λιγότερο ανθρωπόμορφες οντότητες οι όποιες χρησιμοποιούν ένα είδος μοριακού shape shifting ή ολογράμματα λέιζερ αποκτώντας ανθρώπινη εμφάνιση.
LYRAN
Οι Lyrans ήταν οι αυθεντικοί πρόγονοι της γαλαξιακής μας οικογένειας.
Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν ο πολιτισμός τους είχε φτάσει σε πολύ υψηλό τεχνολογικό επίπεδο, όμως υπήρχαν εμφύλιες διαφωνίες και τελικά προέκυψε πόλεμος ο οποίος κατέστρεψε ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας τους.
Πολλοί έφυγαν με τα ιστιοπλοΐα τους και αποίκισαν τις Πλειάδες, τις Hyades και τον Vega. Κάποιοι απο αυτούς τους προγόνους μας ήρθαν στη γη την περίοδο της Λεμουρίας κ της Ατλαντίδος.
Τώρα τον Lyra αποικούν μαζί με τους Lyrans και ερπετοειδή τα οποία εισέβαλαν στους Lyran Wars. Ο τομέας αυτός, όπως κ το δικό μας αστρικό σύστημα αποτελεί ακόμα ένα "πεδίο μάχης" μεταξύ των σαυροειδών Γκρίζων και των ανθρώπων.
ORIONS
Αμφιλεγόμενος πολιτισμός. Αναφέρει πολλά στοιχεία κ υπήρχε δυσκολία στη μετάφραση, εγώ θα πω μονό ότι οι ταινίες "Gr Wars"(Α.Π. : Star Wars? Star Trek?) λέγεται ότι άντλησαν τη θεματολογία τους απο τη διαμάχη που συνέβη στον αστερισμό του Ωρίωνα...
PROCYONIANS
Ένας απο τους περισσότερο θετικούς εξωγήινους πολιτισμούς, προέρχονται απο ένα ηλιακό σύστημα του Προκύωνα. Αναφέρονται ως Σουηδοί (Swedes).
Είναι ανθρωποειδή με ξανθά μαλλιά.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει μαζί τους γιατί δεν τους παρέχουν νέα οπλικά συστήματα.
Προσπαθούν να μας προστατέψουν απο τις διαβολικές δραστηριότητες των Γκρίζων κ των Ερπετοειδών. Είναι ικανοί να ταξιδεύουν στο χρόνο κ σε διαστάσεις της πραγματικότητας (παρατήρηση: παράλληλα σύμπαντα).
UMMITES
Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι κατάγονται απο την γενική περιοχή του Wolf 424, πιθανότατα έχουν αρχαίους δεσμούς με τις αποικίες των Lyran's.
Το όνομα τους πηγάζει απο τον πλανήτη Ummo.
Εργάζονται μαζί με τους Vegans.
Είναι εξαιρετικά τηλεπαθητικοί. Πιστεύουν στην ύπαρξη της ψυχής και του Δημιουργού Θεού. Κάνουν πρακτική χρήση 10 διαστάσεων της πραγματικότητας. Μπορούν να στρεβλώσουν το χωρόχρονο.
VEGANS
Σχετικά φιλειρηνικοί και ευγενικοί άνθρωποι πρόσφυγες απο τους Lyran Wars, τώρα ζουν στις Πλειάδες, στο Wolf 424 και αλλού.
Συχνά περιγράφονται παρόμοια με τους κατοίκους της Ινδίας. Η τεχνολογία τους είναι 250 έτη μπροστά απο εκείνη των Pleiadians.
Όλοι αυτοί οι πολιτισμοί καθοδηγούνται απο μη φυσικά όντα του Συμβούλιου της Ανδρομέδας (Andromeda Council). Έχουν στόχο να ενισχύσουν την εμπλοκή των Lyran στην ανάπτυξη της γης
antidimos.blogspot.com
Aστρική Προβολή : Αναρτούμε το παρόν άρθρο με επιφύλαξη φυσικά, αποκλειστικά για όσους ερευνούν το ζήτημα της εξωγήινης ζωής. Δε καταφέραμε να βρούμε την πηγή/ες του άρθρου και οι φωτογραφίες είναι από απλό search στο Google (άσχετο: όσο μπορείτε μην χρησιμοποιείτε το Google για τις έρευνές σας). 
Οσο να ΄ναι όμως, η πολυπολιτισμικότητα του γαλαξία μας είναι ένα γοητευτικό θέμα, είτε είναι πραγματικότητα, είτε απλά μια ιστορία φαντασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου